La lyden være en naturlig del av uteplassen!

Mange ønsker å ta med lyden utendørs om sommeren. Selvsagt kan man bare ta en Bluetooth-høyttaler med ut på terrassen, men mange ønsker egentlig en integrert og flott løsning med jevn spredning av lyd rundt i hagen.

 

Man kan faktisk få veldig god lyd ute, fordi akustikken ikke påvirker lyden slik som vegger og tak gjør innendørs. Klipsch sine utendørs lydsystemer er skalerbare, og brukes i alt fra private hager til store fornøyelsesparker.De mange mulighetene


Installasjonshøyttalere kan enkelt plasseres på vegger og under tak for lyd som kan nytes på uteplasser, terrasser, serveringssteder og i hager. De kommer med en brakett for enkel festing, samt overmalbart UV-bestandig kabinett med rustfri front i aluminium. Installasjonshøyttalerne tåler alle typer vær og gir utrolig lyd, uansett sesong.  


Med innfellingshøyttalere kan man installere høyttalerne i taket for fantastisk lyd, helt skjult. Høyttalerne kommer med  kantløse griller som kan males over for å passe inn med overflaten de er montert i. Modellene gir mulighet for lyd rett over uteområdet eller en sitteseksjon under tak. De er også utviklet for å takle fukt, slik at de tåler alle værforhold og sesonger. 


For større områder finnes det høyttalere forkledd som steiner. På denne måten får man fantastisk god lyd som går i ett med hagelandskapet. Steinhøyttalerne kommer med UV-bestandig kabinett som tåler alt vær. De andre landskapshøyttalerne kan skjules i busker og blomsterbed, med subwoofere som kan graves ned under bakken!Klipsch sin unike lydsignatur

Uansett hvilken høyttalertype du velger, er Klipsch sin unike lydsignatur med på kjøpet, en fyldig lyd med stor dynamikk. I tillegg er det en stor fordel med horn og begrenset spredning, slik at ikke halvparten av lyden havner borte hos naboene.


 Ditt område, slik du vil ha det

Klipsch har ferdige systemforslag for alt fra små terrasser til store hager. De har også multikanals forsterkere til å drive hele systemet. Ta kontakt med en installatør i ditt område eller Mono AS hvis du ønsker å få et forslag til lyd i din hage.
Installasjonshøyttalere


 Innfellingshøyttalere


 Landskapshøyttalere


 Komponenter og tilbehør


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.