Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix Klipsch R-625FA Reference, sort, stk Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix

Klipsch R-625FA Reference, sort, stk

Atmos gulvhøyttaler,2 stk 6,5", Traxtrix

Varenr: 1066236

Klipsch Reference 625FA er en gulvstående høyttaler med integrert Atmos høydehøyttaler, og passer perfekt inn i større surroundsystemer.

7 495,-
BeskrivelseTilbehørProduktinfo
Beskrivelse

Med høy følsomhet, Tractrix horn og superlette IMG (Injection Molded Graphite kobbersponmembran) basselementer har Reference-serien en kombinasjon av dynamikk og detaljrikdom som er unikt i prisklassen!

 

R-625FA er en ny gulvstående høyttaler med innebygget Dolby Atmos høydehøyttaler på toppen. Med Atmos får du opplevelsen fra kino hvor lyden ikke bare kommer foran og bak, men også ovenfra og som dermed skaper et perfekt omsluttende lydbilde. Fordelen er at man normalt må montere høyttalere i taket for å få Atmos, her er det hele integrert på en pen og enkel måte. Det eneste man trenger ekstra er en ekstra høyttalerkabel fra receiveren.

 

Den integrerte høydekanalen sender lyden mot taket, som igjen reflekterer lyden mot lytteposisjonen. Høyttaleren har dermed en ekstra tilkobling for høydekanalen på baksiden, og en ekstra grill på toppen av høyttaleren. 

 

Selve hovedhøyttaleren er tilsvarende R-620F. Den har samme høyde og bredde, men dybden er øket for å gi det ekstra kassevolumet som trengs for høydekanalen. Ytelsen blir altså den samme, fordi kassevolum og elementer er helt identisk som den vanlige R-620F. Det er to tilkoblinger på baksiden, den øverste til høydekanalen, den nederste til hovedhøyttaleren.

 

 

• Maks. effektpåtrykk: 100 watt RMS / 400 watt spiss
• Hovedhøyttaler: 1 stk. Tractrix horndiskant og 2 stk. 6,5" IMG basselementer
• Atmos høydekanal: 1 stk. Tractrix horndiskant og 1 stk. 5,25” IMG basselement
• Høy effektivitet med følsomhet på 96 dB ved 1 watt / 1 meter
• Impedans på 8 ohm
• Frekvensgang: 38 Hz – 21 kHz
• Delefrekvens: 1800 Hz
• Doble tilkoblingsterminaler, enkel for høydekanalen og hovedhøyttaler
• Kabinettutførelse i sort

Mål (H x B x D): 101,7 x 20,4 x 43,9 cm
Vekt: 22,2 kg

Tilbehør
Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.