Klipsch RP-404C Premiere II - Sort Senter, 4 stk 4", Tractrix horn Klipsch RP-404C Premiere II - Sort Senter, 4 stk 4", Tractrix horn Klipsch RP-404C Premiere II - Sort Senter, 4 stk 4", Tractrix horn Klipsch RP-404C Premiere II - Sort Senter, 4 stk 4", Tractrix horn Klipsch RP-404C Premiere II - Sort Senter, 4 stk 4", Tractrix horn

Klipsch RP-404C Premiere II - Sort

Senter, 4 stk 4", Tractrix horn

Varenr: 1070022

Nye Reference Premiere II har fått en rekke forbedringer fra tidligere modeller.

• Redesignet basselementer som tåler mer effekt og har lavere forvrengning.
• Høyere kvalitet på finish.

6 995,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

Tractrix diskanthorn:
Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

Cerametallic basselementer:
RP-404C II er utstyrt med 4 stk 4" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

Kabinett:
Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Kabinettet har flere avasnerte løsninger for avstivning, som bl.a interne stag.

 

"Loud and proud» siden 1946"
I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

• 4 stk. 4" Cerametallic elementer
• 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
• Kont. effektpåtrykk: 125 watt RMS
• Maks. spisseffekt: 500 watt
• Høy effektivitet med følsomhet på 94 dB ved 1 watt / 1 meter
• Impedans på 8 ohm
• Frekvensgang: 87 Hz – 25 kHz (+/-3dB)
• Mål (H x B x D): 14,5 x 68,2 x 16,4 cm
• Vekt: 9,25 kg

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.