104970 104970 104970 104970 104970

iEast AMPi50B og Klipsch DS-160 CSM

iEast og Klipsch stereo takhøyttalere

Varenr: 6990401
Komplett HiFi stereopakke med iEAST AMPi50B streaming forsterker i kombinasjon med Klipsch DS-160 CSM stereohøyttalere for innfelling i tak. Doble diskanter gir deg stereolydfra én høyttaler, lytt til Spotify, Tidal og tusenvis av radiostasjoner.
5 995,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Integrert streaming-forsterker designet for installasjon, perfekt til bruk i et multirom oppsett i kombinasjon med innfellingshøyttalere. Tidal, Spotify og Tune-In nettradio. StreamAmp AMP-i50B har innebygget forsterker på 2x50 watt som sammen med en avansert D/A konverter fra Wolfson og en påkostet lyddel gir fantastisk lydkvalitet til en gunstig pris! Designet for bruk i et multirom system, inkludert skrufeste for montering på vegg eller i teknisk rom. AMP-i50B har inngang for IR-Blaster og RS232 styring.

 

Lytt til Spotify, Tidal eller tusenvis av radiostasjoner – inkludert NRK og lokale radiostajoner. Spill fra iTunes biblioteket eller musikk lagret lokalt på telefon og nettbrett – alt kontrolleres enkelt med gratis app for Android eller IOS!

 

DS-160-CSM er en helt ny stereohøyttaler i Designer Series. Med denne kan du koble til både venstre og høyre kanal, og få all lyden ut gjennom en høyttaler. Et viktig poeng ved Klipsch sine innfellingshøyttalere er den høye følsomheten. En følsomhet på 94-96 dB betyr at disse trenger mindre enn halvparten av effekten for å spille like høyt som vanlig innfellingshøyttalere.

 

Bass/mellomtone-elementet har polypropylen-membran som gir en detaljert gjengivelse med en definert og tight bass. Diskantgjengivelsen ivaretas av en silkedome med Klipsch’ legendariske Tractrix hornmatning, som gir lav forvrengning, kontrollert spredning og høyere effektivitet. 

 

• Maks. effekt: 50 watt kontinuerlig (200 W maks.)
• 6,5” bass/mellomtonehøyttaler med polypropylen-membran
• 2 stk. Tractrix horndiskant med 1” silkedome
• Følsomhet med 91 dB ved 1 watt / 1 meter, impedans; 8 ohm
• Frekvensområde: 77 Hz – 20 kHz (+/-3dB)
• Tynt frontdeksel i aluminium med magnetfester 

Kutthull: diameter 21,1 cm, dybde: 11,0 cm

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.