Mono AS


 

Mono AS er offisiell norsk importør og distributør av lyd- og bildeprodukter fra Audio Research, Aurender, Cabasse, Cambridge Audio, Chord Electronics, Jamo, Klipsch, Pryma, iEAST, Rega, Sonus Faber, Sumiko pickuper, Van den Hul, RHA og Ruark Audio

Felles for våre produsenter er at de representerer noe unikt innenfor hver sin produktgruppe og at de alle er aktivt involvert i både utvikling- og produksjon av produktene sine. Vi kan derfor tilby en rekke kvalitetsprodukter, som du ikke finner maken til fra andre merker, både hva gjelder ytelse og kvalitet. Stikkord her er ledende fagmiljøer, unike tekniske løsninger, egen produksjon og full kvalitetskontroll.

Vi selger våre produkter primært gjennom forhandlere og installatører, samt enkelte, utvalgte nettbutikker. Mono AS oppfordrer deg til å undersøke om du kjøper våre produkter via autoriserte forhandlere, som kan tilby den beste produkt-kunnskap, support og ikke minst 5 års reklamasjonsrett med støtte fra oss og våre produsenter. Ta gjerne kontakt om du er i tvil om produktet du vurderer å kjøpe er støttet av oss og våre produsenter eller ikke.

Mono AS ble etablert i 1988 og er en solid samarbeidspartner for våre forhandlere og tilbyr det meste av produktspekteret direkte fra eget lager i Oslo.

Mono AS har avtale med www.elretur.no om håndtering av EE-avfall og anbefaler at alle EE-produkter behandles etter gjeldende retninglinjer og at evt. retur/kassering kun foregår ved innlevering til godkjent retursted, som for eksempel forhandler, verksted el.l.

 

 

 

 

 


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.