Audio Research REF 80S, VT Power Amp. 2 x 70 watt, rør effektforsterker Audio Research REF 80S, VT Power Amp. 2 x 70 watt, rør effektforsterker Audio Research REF 80S, VT Power Amp. 2 x 70 watt, rør effektforsterker Audio Research REF 80S, VT Power Amp. 2 x 70 watt, rør effektforsterker

Audio Research REF 80S, VT Power Amp.

2 x 70 watt, rør effektforsterker

Varenr: 9633241

High-End stereo effektforsterker basert på REF160M og REF160S. Fullbalansert konstruksjon med 2 par matchede KT150 rør og automatisk biasjustering. Referanse lydkvalitet kombinert med unikt design!

179 990,-
-+
BeskrivelseTesterTilbehørAlternativerProduktinfo
Beskrivelse

Reference 80S er bestykket med 4 stk KT150 utgangsrør som er testet gjennom 48 timer før de måles og matches individuelt for best mulig ytelse. Automatisk biasjustering og beskyttelseskretser som gir optimal og ensartet ytelse over tid, med sikkerhet for full stabilitet gjennom hele rørenes levetid på 3000 timer.

 

En helt ny konstruksjon hvor Audio Research har optimalisert audio kretsløpene, kombinasjonen av nye 4-lags kretskort med kortere signalveil, færre og bedre komponenter, som tildels er spesialdesignet og produsert for Audio Research, bidrar til en ytelse som setter en ny standard for lydkvalitet - uansett prisklasse!

 

Valg mellom Ultralinear eller Triode drift som med ulike lydmessige egenskaper gir stor fleksibilitet i forhold til effektbehov, personlig preferanser og musikksmak. Nytt og elegant frontdisplay med integrert VU-meter viser effekt i både Ultralinear og Triode drift.

 

• Utgangseffekt: 2x70 watt (2x33 watt Triode), RMS, 20-20.000 Hz
• THD: 1% ved 70 watt, 0,04% ved 1 watt
• Frekvensrespons: 0,7-94.000 Hz (- 3dB)
• Bestykning:
  2 stk matchede par KT150, utgangstrinn
  2 stk 6H30 Triode
• Autobias
• Innganger: XLR, RCA
• Inngangsfølsomhet: 1,4V RMS for full effekt
• Inngangsimpedans: 300K ohm
• Høyttalertilkobling: Banan/spade, 4, 8 og 16 ohm

Tester

   /userfiles/image/Bilder/TESTLOGOER/ARC_REF6_REF80_Spesielt_Anbefalt_254.png 

Topptest i Stereo + av Audio Research REF6 SE forforsterker og REF80 effektforsterker.
Spesielt Anbefalt! Karakter 10 av 10 på kvalitetsinntrykk/design og ytelse/pris
AMERIKANSK MAKTDEMONSTRASJON "Sjokket er momentant. Jeg har aldri hørt maken til bass. Aldri. Det er som å bli slått i mellomgulvet med en slegge. Likevel skriker jeg etter mer. Hele rekkehuset rister. Det er fullstendig galskap, men jeg klarer ikke å unngå å skru opp enda mer..."
"Audio Research Reference 6SE og Reference 80S har nå rykket opp til å bli gullgryta i enden av regnbuen for meg. Det er pur magi..."

"Audio Reference 6SE og Reference 80S har gitt meg den beste lyden jeg har hørt hjemme hos meg noensinne. Hver for seg er de veldig gode, men sammen skjer det noe helt spesielt. Den synergieffekten man får ved å bruke både Reference 6 SE og Reference 80S gir en lydkvalitet man nesten må høre for å tro..." Les testen her.

VI LIKER:
• En bass å dø for
• Ekstremt med detaljer og voldsom holografi
• Fantastisk byggekvalitet

Tilbehør
Alternativer
Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.