Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE Limited Edition jubileumsmodell

Klipsch Klipschorn 75th Anniversary SE

Limited Edition jubileumsmodell

Varenr: 1069896_P
Klipschorn 75 års Jubileumsmodell i eksklusiv teak finish med offwhite lammeull frontdeksler, produsert i kun 75 eksemplarer. Klipschorn er produsert sammenhengende siden 1946, hornladet bass, mellomtone og diskant kombinert med en følsomhet på 105 dB.
349 900,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Jubileumsmodellen leveres i en unik teakfiner og med griller av lammeull, spesialdesignet 75 -års emblem fremstilt av sterlingsølv og rhodium med en 2 mm diamant i senter av logoen som understreker høyttalerens eksklusivitet. Hver høyttaler har en plakket med lasergravert serienummer, dato og signatur.

Høyttaleren leveres med en eksklusiv jubileumsboks som inkluderer:
• 75-års jubileumsbok
• 75-års jubileumsplakat
• 75-års jubileumslogo, lysskilt
• T5 II-øretelefoner med gravert jubileums logo på etui
• Gratis ett års medlemskap til Klipsch Museum of Audio History
• Tre måneders Qobuz-medlemskap
• Sertifikat for 2 mm diamant i 75 års logo

 

Klipschorn er en legendarisk konstruksjon innen høkvalitets-reproduksjon av lyd, med opphav helt tilbake til 1946. AK6-utgaven er endret på flere områder, og har både praktiske og lydmessige forbedringer. Med horn-konstruksjon ikke bare i diskant og mellomtone, men også i bassen, har Klipschorn en utrolig effektivitet (hele 105dB/W/m), og evne til å formidle dynamikk og lydtrykk som få andre høyttalere til hjemmebruk. Den såkalte foldehorn-konstruksjonen benytter hjørnene i rommet som en integrert del av høyttalerens bass-system. Fordelene er høy effektivitet, stor dynamikk og lav forvrengning, som i kombinasjon gir en helt unik live-følelse.

 

Et elegant retrodesign gjør den til noe mer enn en høyttaler, og den bærer da også med seg historien om grunnleggeren av selskapet, ingeniøren og lydentusiasten Paul W. Klipsch. Han fikk patent på sin egenutviklede hornhøyttalerløsning allerede i 1945. Siden da har Klipschorn vært forbedret flere ganger, men grunnideen er uforandret.

 

AK6-utgaven har flere nyheter. Den har fått sidevegger til foldehornet, så den er noe mindre følsom for plasseringen i rommet - men bør likevel plasseres nær hjørnene for best mulig lyd. En ny driver til diskanten gir bedre frekvensrespons, og nytt delefilter og ny internkabling bidrar til et klarere åpnere lydbilde. Med AK6 har en av verdens mest respekterte høyttalere blitt enda bedre!

 

Klipschorn er en treveis-hjørnehøyttaler med hornmatning for diskant-, mellomtone- og basshøyttaler. Et kraftig 15”-basselement med en foldet, patentert hornløsing gir en enorm effektkapasitet med et maksimalt lydtrykk på 121 dB. Den satte en ny standard for høy følsomhet, stort dynamikkområde, lav forvrengning og jevn frekvensgang. Høyttalerne håndlages i USA.

 

• Maks. effektpåtrykk: 100 watt RMS (400 W spisseffekt)
• 1 stk. kraftig 15”-basselement med foldet horn
• 1 stk. hornhøyttaler for mellomtonen og 1 stk. horndiskant
• Høy effektivitet med følsomhet på 105 dB ved 1 watt / 1 meter
• Frekvensområde: 33 Hz – 20 kHz (+/-4dB)
• Impedans: 8 ohm
• Kabinettutførelse i teak med lammeull frontdeksler

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.