Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Aida II, wenge gulvstående høyttaler, par

Sonus Faber Aida II, wenge

gulvstående høyttaler, par

Varenr: 109075
Ny og oppgradert toppmodell i Reference-serien. En kompromissløs konstruksjon med bruk av det ypperste av teknologi kombinert unik musikalitet.
1 200 000,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Ny oppgradert versjon av Sonus Fabers toppmodell!Alle detaljer i konstruksjonen er optimalisert og forbedret med det ypperste av tilgjengelig teknologi og materialer. 

 

Aida 2017 har nye høyttaler-elementer som kombinasjon med nye delefiltre som setter ny standard for realisme og musikalitet fra et High-End høyttalersystem! Mellomtone og basselementer har dedikerte kammer som er kontrollert med doble CNC anodisert maskin avional "vibrasjonsdempere" på topp og bunn i kombinasjon med et gjennomgående stålstag som ut-faser strukturelle mikro vibrasjoner.

 

Sub-bass elementet som er montert i bunnen av kabinettet og gir en lineær bassgjengivelse ned til 18 Hz. Ny diskantenhet som kombinerer de beste egenskapene fra en tradisjonell dome med en ring-radioter løsning. Spesiell oppmerksomhet er også gitt til utformingen av delefilteret med bruk av best tilgjengelig komponenter, blant annet kondensatorer fra Mundorf Supreme og Jantzen spoler. 

 

Ny og forbedret demping gir fullstendig mekanisk avkobling fra gulvet ved den patenterte ZVT system (Zero Vibration Transmission) som eliminerer overføring av vibrasjoner til rommet – og akustisk feedback til høyttaleren. 

 

Aida er en kompromissløs konstruksjon med bruk av det ypperste av teknologi men fortsatt er det menneskelige øret Sonus Fabers viktigste verktøy for evaluering av lydkvalitet.  

 

• 3,5-veis gulvhøyttaler
• 29 mm Damped Apex Dome diskant (neodym magnet)
• 120 mm Ultradynamisk mellomtone, cellulose fiber membran
• 2 stk 220 mm bassenheter, sandwich konstruksjon
• 320 mm aktiv subwoofer i eget kammer med slave
• Delefrekvenser: 55, 180, 250, 3000 Hz
• Frekvensområde: 18 - 35.000 Hz, inkludert Stealth refleks
• Følsomhet: 92 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 100-100 watt Dimensjoner: 172,5 x 48,2 x 78 cm (høyde, bredde, dybde)
Vekt: 165 kg pr stk - netto vekt

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.