65902 65902 65902 65902 65902 65902

Sonus Faber Il Cremonese, red

gulvstående høyttaler, par

Varenr: 9530250
Il Cremonese er basert på erfaringene fra Aida og Lilium og viderefører den klassiske Sonus Faber tradisjonen kombinert med nyskapende teknologi.
530 000,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Sonus Faber Il Cremonese
 
Høyttaleren er en hyllest til Antonio Stradivari som en av de mest talentfulle instrumentmakere i historien og er oppkalt etter et av hans mesterverk «Il Cremonese» fra 1715.

 

Il Cremonese er basert på erfaringene fra fra utviklingen av Aida og Lilium og viderefører den klassiske Sonus Faber tradisjonen kombinert med radikalt nyskapende og innovativ teknologi.


Til tross for bruk av avansert teknologi og målemetoder er fortsatt det menneskelige øret Sonus Fabers viktigste verktøyet for evaluering av lydkvalitet. Il Cremonese består av to separate kabinetter; en hoveddel med diskant, mellomtone og doble bassenheter i front og en mekanisk isolert bakre seksjon med integrerte subwoofere.Diskant og mellomtone er mekanisk avkoblet fra høyttalerens frontbaffel for å eliminere vibrasjoner som påvirker lydkvaliteten.

 

For de to mellombassene og mellomtone enheten benyttes elementer med samme diameter (18 cm) og med lik struktur for best mulig integrasjon og ensartet gjengivelse. Diskantenheten kombinerer de beste egenskapene fra en tradisjonell dome med en ring-radioter løsning. Elementet er montert i et eget akustisk kammer av trematerialer.Bakre del av kabinettet inneholder en egen subwoofer seksjon med doble 220 mm lettvekts papir/sandwich bassenheter som gir en frekvensgang ned til 25 Hz.

 

Subwoofer kabinett er isolert fra hoved kabinett gjennom ny implementering av teknologi som eliminere enhver akustisk feedback og vibrasjoner som forplantes til lytterommet .Kabinettet har progressive tykkelse som reduserer vibrasjoner og eliminerer stående bølger. Doble CNC anodisert maskin avional "vibrasjonsdempere" på topp og bunn av hvert kammer i kombinasjon med et gjennomgående stålstag utfaser strukturelle mikro vibrasjoner
 
• 3,5-veis gulvhøyttaler
• 28 mm Damped Apex Dome diskant (neodym magnet)
• 180 mm Ultradynamisk mellomtone, cellulose fiber membran
• 2 stk 180 mm bassenheter, sandwich konstruksjon
• 220 mm subwoofere i eget kammer
• Delefrekvenser: 80, 250, 2500 Hz
• Frekvensområde: 25 - 35.000 Hz, inkludert Stealth refleks
• Følsomhet: 92 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 100-800 watt
 
Dimensjoner: 144,9 x 39,8 x 62,2 cm (høyde, bredde, dybde)
Vekt: 84 kg pr stk - netto vekt

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.