Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt senterhøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt senterhøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt senterhøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt senterhøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt senterhøyttaler, stk

Sonus Faber Olympica Nova C II, valnøtt

senterhøyttaler, stk

Varenr: 9540112
Den komplette senterhøyttaleren i et toppspesifisert hjemmekino/multikanals oppsett. Center II har tilsvarende oppbygning og bestykning som de større gulvmodellene i Olympica Nova serien.
74 990,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Olympica Nova, en unik kombinasjon av håndverk, tradisjon og innovativ teknologi. Med utgangspunkt i Olympica-serien som ble lansert i 2013 har Sonus Faber designet en helt ny serie som på alle områder er kraftig oppgradert. Felles for alle modellene er høy møbelkvalitet og elegant design med treverk og designdetaljer i aluminium og skinn. Musikalitet, detaljrikdom og dynamikk i skjønn forening - og selvsagt håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia.

 

Kabinett i treverk
Det karakteristiske lutt-formede kabinettet har siden 1993 vært benyttet på de fleste av Sonus Fabers modeller, kabinettveggene på Olympica Nova består av et åtte-lags trelaminat som er limt under høyt trykk. Kabinettet har ingen parallelle flater, stående bølger og resonanser reduseres derfor til et minimum. Med interne avstivninger, aluminium topp og bunnplater i kombinasjon med metall-avstivning i bakkant skapes et ekstremt solid kabinett med optimale akustiske egenskaper. Resultatet er en høyttaler med en usedvanlig evne til å slippe musikken gjennom uten farging og resonanser.

Bakstykket på høyttalerne har integrert Stealth Ultraflex bassventilsystem, tilsvarende hva som benyttes på Homage Tradition, og som gir en kontrollert luftgjennomgang uten luftstøy som skaper forvrengning. Resultatet er en presis og hurtig bassrespons.

 

Nyutviklede høyttalerelementer
Silke domediskant med Sonus Faber "Arrow Point" DAD (Dempet Apex Dome) forener de beste egenskapene fra en klassisk dome diskant og en ring radiator konstruksjon. Teknologien gir svært god og faseriktig spredning av lyden over et stort lytteområde. Diskantområdet gjengis med imponerende oppløsning og detaljrikdom kombinert med Sonus Fabers velrennomerte avslappede musikalitet.

For mellomtonen benyttes et spesialutviklet membranmateriale av cellulose, silkebomull, bastfiber og andre naturlige fiber. Membranene er lufttørket, dette gir en ujevn overflate med varierende tetthet som reduserer resonanser og bidrar til en naturtro og realistisk mellomtone. Mellontonen på Center II har faseplugg i aluminium og kobber som reduserer forvrengingen og gir bedre mikrodynamikk.

Basselementene har en ekstremt lett membran bestående av syntaktisk skum mellom to lag av lufttørket cellulose som sikrer god integrasjon med de øvrige elementene.

 

Olympica Nova Center II
• 3-veis senterhøyttaler
• 28 mm DAD silke dome diskant, Neodymium magnet
• 2 stk 15 cm Ultradynamisk mellomtone-enheter, cellulose-fiber membran
• 2 stk 18 cm lettvekts bassenheter, sandwich konstruksjon
• Frekvensområde: 35-35.000 Hz
• Delefrekvenser: 250 og 1.550 Hz
• Følsomhet: 90 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 50-300 watt

• Dimensjoner (HxBxD): 27,81 x 86,6 x 45,97 cm
• Høyde inkl. stativ: 71,99 cm
• Vekt: 29 kg netto

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.