Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt 2-veis vegghøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt 2-veis vegghøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt 2-veis vegghøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt 2-veis vegghøyttaler, stk Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt 2-veis vegghøyttaler, stk

Sonus Faber Olympica Nova Wall, valnøtt

2-veis vegghøyttaler, stk

Varenr: 95410108
Veggmontert høyttaler med High-End lydkvalitet. Imponerende bassrespons, kompromissløs mellomtone og diskant gjengivelse. Olympica Nova lydkvalitet som ikke tar verdifull gulvplass!
39 990,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Med samme byggekvalitet og oppbygning som for de øvrige Olympica modellene er Nova Wall et førstevalg for de som foretrekker veggmonterte fronthøyttalere i et toppspesifisert stereo-oppsett. High-End lydkvalitet kombinert med unik plasseringsvennlighet! Nova Wall er i tillegg et naturlig valg som surroundhøyttaler i et Olympica hjemmekino-oppsett.

 

Olympica Nova, en unik kombinasjon av håndverk, tradisjon og innovativ teknologi. Med utgangspunkt i Olympica-serien som ble lansert i 2013 har Sonus Faber designet en helt ny serie som på alle områder er kraftig oppgradert. Felles for alle modellene er høy møbelkvalitet og elegant design med treverk og designdetaljer i aluminium og skinn. Musikalitet, detaljrikdom og dynamikk i skjønn forening - og selvsagt håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia.

 

Kabinett i treverk
Det karakteristiske lutt-formede kabinettet har siden 1993 vært benyttet på de fleste av Sonus Fabers modeller, kabinettveggene på Olympica Nova består av et åtte-lags trelaminat som er limt under høyt trykk. Kabinettet har ingen parallelle flater, stående bølger og resonanser reduseres derfor til et minimum. Med interne avstivninger, aluminium topp og bunnplater i kombinasjon med metall-avstivning i bakkant skapes et ekstremt solid kabinett med optimale akustiske egenskaper. Resultatet er en høyttaler med en usedvanlig evne til å slippe musikken gjennom uten farging og resonanser.

Bakstykket på høyttalerne har integrert Stealth Ultraflex bassventilsystem, tilsvarende hva som benyttes på Homage Tradition, og som gir en kontrollert luftgjennomgang uten luftstøy som skaper forvrengning. Resultatet er en presis og hurtig bassrespons.

 

Nyutviklede høyttalerelementer
Silke domediskant med Sonus Faber "Arrow Point" DAD (Dempet Apex Dome) forener de beste egenskapene fra en klassisk dome diskant og en ring radiator konstruksjon. Teknologien gir svært god og faseriktig spredning av lyden over et stort lytteområde. Diskantområdet gjengis med imponerende oppløsning og detaljrikdom kombinert med Sonus Fabers velrennomerte avslappede musikalitet.

For mellomtone og bass benyttes et spesialutviklet membranmateriale av cellulose, silkebomull, bastfiber og andre naturlige fiber. Membranene er lufttørket, dette gir en ujevn overflate med varierende tetthet som reduserer resonanser og bidrar til en naturtro og realistisk mellomtone.

 

Olympica Nova Wall
• 2-veis vegghøyttaler
• 28 mm DAD silke dome diskant, Neodymium magnet
• 1 stk 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass-enhet, cellulose-fiber membran
• 1 stk 15 cm passiv radiotor
• Frekvensområde: 50-35.000 Hz
• Delefrekvens: 2.500 Hz
• Følsomhet: 87 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 35-250 watt

• Dimensjoner (HxBxD): 56,2 x 30,93 x 23,45 cm
• Veggfeste inkludert
• Vekt: 9 kg netto

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.