79461 79461 79461 79461 79461

Sonus Faber Gravis II, valnøtt

aktiv subwoofer, 2 x10" bass, 350 watt

Varenr: 9600101

Gravis subwoofere er matchet optimalt til Sonetto-serien fra Sonus Faber. Doble 10" bassenher gir dyp og presis bass med sømfri integrasjon til høyttalerne. 

12 500,- pr. Stk
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

Sonus Faber første subwoofer, Gravis FB100, ble lansert tilbake i 1986. Gravis er høykvalitets subwoofere som viderefører Sonus Fabers stolte tradisjon med nyskapende teknologi, høy ytelse og italiensk håndverk. Gravis I og II er spesielt designet for å matche Sonetto-serien, mens Gravis V og VI er utviklet for å kunne benyttes med Sonus Fabers toppmodeller i Reference, Homage Tradition og Olympica-serien.  Alle modellene kjennetegnes med en kontrollert og presis bassrepsons som gir optimal integrering til både stereo og hjemmekino systemer.

Gravis II  har en kombinasjon av et aktiv 10" nedadrettet element  med et passivt 10.5" element i front.  Det aktive elementet har stor slaglengde og er montert i solid og resonansfri metallramme. Strømsterk 350 watts  A/B forsterker som leverer opptil 700 watt i peak, Gravis II har imponerende dyp og kraftig bass med frekvensrespons ned til 25 Hz (-6dB).

Subwooferen har både høy og lavnivå (høyttaler og linje) innganger med separate volumjusteringer for hver av inngangene. I stereo-oppsett anbefales høynivå som sikrer optimal lydmessig integrasjon med hovedhøyttalerne. For surround-oppsett kan både høy og lav inngang (tilkobling på høyttaler uttak og linje utgang – subwoofer) benyttes med  individuell tilpasning av bassnivået til stereo og hjemmekino.

Med høy presisjon og hurtighet vil subwooferne fungere svært godt i et toppspesifisert stereo og hjemmekino system. Gravis subwoofere vil være forøvrig være en perfekt lyd- og designmessig match til Sonus Faber Sonetto-serien.

• Forsterkereffekt:
  350 watt (RMS) kontinuerlig
  700 watt spisseffekt
• Bestykning:  10" aktiv/10" passiv
• Frekvensområde: Ned til 25 Hz ved -6 dB
• Innganger: Høyttalernivå, lavnivå phono og LFE phono
• Delefrekvens: 30 - 120 Hz 

Mål (B x H x D): 35,5 x 40,5 x 41,1 cm

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.