Cabasse Rialto - Sort Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - Sort Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - Sort Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - Sort Streaminghøyttaler

Cabasse Rialto - Sort

Streaminghøyttaler

Varenr: 2280893

Rialto fra Cabasse er kanskje markedets mest kompakte løsning for deg med høye krav til lydkvalitet! Med innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren etter omgivelsene får du en klar, ren bassgjengivelse med kraft som fra en langt større konstruksjon.

34 990,-
-+
BeskrivelseTesterProduktinfo
Beskrivelse

Rialto, det første trådløse Cabasse Hifi-systemet i bokhylleformat.


Inspirert av den mest kjente og eldste broen i Venezia, symboliserer dette nye lydsystemet RIALTO krysset mellom tradisjonell Hi-Fi og "connected-teknologien" utviklet de siste 10 årene av Cabasse.


Rialto bygger rundt de beste akustiske og programvareteknologiene som er mulig og putte inn i to aktive høyttalere i bokhylleformat. 768 kHz / 32 bits DAC, innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren for optimal lydkvalitet uansett plassering. Med myke og avrundede linjer som minner om Murano, kraftig 1050 / 2100 watts forsterker med DSP gir lydkvalitet i High-End klassen!

 

Rialto er konstruert som en såkalt punkt-lydkilde, der all lyd som spilles opptrer som om den kom fra ett og samme punkt. Fordelen er en homogen lydspredning som er svært lite sensitiv for høyttalerens plassering i rommet.

 

Alle relevante lydstreaming-tjenester, inkludert Spotify, Tidal, Qobuz med flere er tilgjengellig. Enkel betjening med app for Android og IOS, eller via den flotte kontrolleren på toppen av høyttaleren.

 

Multirom:
Rialto og øvrige Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. Spill radio på kjøkkenet, Spotify i stuen og Tidal på soverommet. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfekt sync!

 

• Spotify Connect, Tidal, Deezer HiFi, Qobuz, nettradio med mer
• Bluetooth
• App for Android/IOS
• HDMI
• 3-veis coax konstruksjon med 17cm subwoofer på baksiden
• Forsterker: 450 + 300 + 300 watt (bass, mellomtone, diskant)
• Frekvensområde: 30-27.000 Hz
• Innganger: optisk x1, Ethernet, USB, analog RCA, HDMI
• Nettverk: Wifi og Ethernet

Mål: 20,6 x 26 x 23,9 cm (BxHxD)
Vekt: 19,5kg

 

Cabasse "Classic Conected"-kolleksjonen tilbyr den beste strømmelyden og innovasjonene i THE PEARL-serien til en mer tradisjonell bokhylle eller gulvstående høyttaler, enten i et kompakt format (RIALTO) eller gjennom en high-end forsterker (ABYSS) i kombinasjone med Cabasse passive høyttalere.

Tester

 

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.