Klipsch La Scala AL5, Cherry, par 3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB Klipsch La Scala AL5, Cherry, par 3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB Klipsch La Scala AL5, Cherry, par 3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB Klipsch La Scala AL5, Cherry, par 3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB Klipsch La Scala AL5, Cherry, par 3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB

Klipsch La Scala AL5, Cherry, par

3-veis fullfrekvenshorn,15" bass, 105 dB

Varenr: 1067090_P
Klassisk hornhøyttaler som først ble introdusert i 1963. La Scala er en tre-veis konstruksjon med hornladet bass, mellomtone og diskant. Følsomhet på 105 dB. Håndbygget i USA.
167 990,-
-+
BeskrivelseProduktinfo
Beskrivelse

La Scala er en av flere klassikere fra den amerikanske høyttalerprodusenten Klipsch. Selv om den er en stor høyttaler, er den likevel kompakt i betraktning av at den benytter horn-løsning for bassen, såvel som mellomtone og diskant. La Scala er et godt alternativ til Klipschorn i de tilfeller hvor hjørneplassering ikke er praktisk mulig. 

 

Basshornet kombinerer en lynende rask bassrespons med slagkraften til et 38cm element, og leverer dermed en dynamikk og realisme i lyden som få andre kan kopiere. Høy effektivitet og lav forvrengning gjør den dessuten mulig å drive med moderat forsterkereffekt.

 

AL5-utgaven leveres med forbedret delefilter og intern kabling, ny diskantdriver, nye tilkoblingsterminaler og et oppgradert utseende.Både lydkvalitet og utseende er dermed ytterligere forbedret siden forrige generasjon.

 

Da La Scala i 1963 ble lansert for første gang, var det som en public address høyttaler, utviklet av lydpioneren Paul W. Klipsch. Første utgave var i en røff utførelse, men ble likevel så godt mottatt på grunn av lydgjengivelsen og at den var mye mer håndterbare enn de første, revolusjonerende Klipsch-hornene, som var introdusert i 1946, at folk begynte å etterspørre La Scala for å ha dem i hjemmene sine. Klipsch bestemte seg derfor for å lansere en forbruker-versjon med en annen oppbygging og i en langt bedre finish. Senere kom også en forbedret versjon med La Scala II, med et kraftigere kabinett i tykke MDF-plater og en flott, mer interiørvennlig utførelse. Nå ble også mellomtone og diskanthøyttalerne skjult bak en pen stoffront.

 

• Maks. effektpåtrykk: 100 watt RMS (400 W spisseffekt)
• 1 stk. kraftig 15”-basselement med foldet horn
• 1 stk. hornhøyttaler for mellomtonen og 1 stk. horndiskant
• Høy effektivitet med følsomhet på 105 dB ved 1 watt / 1 meter
• Frekvensområde: 51 Hz – 20 kHz (+/-4dB)
• Impedans: 8 ohm
• Maks. SPL: 121 dB
• Kabinettutførelse i valnøtt, kirsebær eller sort

 

Mål (H x B x D): 101,6 x 61,6 x 64,3 cm
Vekt: 91 kg

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.