Flere tiår har gått og arven fra Onkyo består. 
I løpet av det siste tiåret har Onkyo utvidet kjernen av musikkorienterte produkter til å bli et av de mest respekterte navnene innen av-receivere og hjemmekinosystemer.

 

Flott lyd er det vi gjør, og vi skaper fortsatt banebrytende hjemmekinoløsninger, inkludert å kombinere innovative løsninger som THX®-sertifisering, Dirac Live og trådløse funksjoner for å virkelig levere en fantastisk lydopplevelse.

 

Hvordan det startet. April 1946: Osaka, Japan.
Takeshi Godai ønsket å lage en høykvalitets, japansk-laget høyttaler. Han grunnla Onkyo, som betyr "lyd akustikk" på japansk, for å bringe hans visjon om lydperfeksjon til live. En måned senere ga Onkyo ut sitt første produkt - en pickup for platespillere. 

 

Selskapet tok overskuddet fra det første produktet og investerte i høyttalerforskning og infrastruktur for å bygge en fabrikk. Produksjonen skulle begynne på den nye fabrikken i januar 1948. I strid med konvensjonene utviklet Onkyo en egen produksjonsmetode for sine egne papirmembraner – og dannet dermed opphavet til Onkyo-historien.

 

Tidslinje:
1946 – Takeshi Godai grunnlegger Onkyo i Osaka, Japan.
1950 – Utvikler verdens første ikke-pressede høyttalerkone.
1985 – Verdens første CD-spiller (Integra C-700 / Onkyo DX-700) med optisk digital overføring.
1993 – Først med THX-sertifisering i en hjemmekinoreceiver.
2005 – Introduserer verdens første hjemmekinoreceiver med HDMI-tilkobling.
2006 – Verdens første hjemmekinoreceiver med Dolby® TrueHD og DTS-HD Master Audio™.
2009 – Verdens første hjemmekinoreceiver som er Dolby® Pro Logic llz klargjort.
2010 – Gjeninntar High-End markedet med sine flaggskip, M-5000R effektforsterker og tilhørende pre-amp, CD-spiller.
2015 – Onkyo og Pioneer slår seg sammen, selskapet får en turbulent drift i årene som følger. Høy gjeld og lite produktutvikling ender til slutt med en konkurs.
2021 – Premium Audio Company (PAC).

Et heleid datterselskap av VOXX International, er glade for å kunngjøre at dem sammen med Sharp Corporation, har kjøpte Onkyos AVR-virksomhet, som inkluderer merkevarene Onkyo og Integra. 

 

Fra PAC pressemelding:
PAC eier nå omtrent 75 % av det nyopprettede fellesforetaket og vil administrere all produktutvikling, salg, markedsføring og distribusjon av Onkyo. Sharp vil fortsette å produsere produktene i deres toppmoderne malaysiske anlegg, slik de har gjort tidligere og fokuserer på å skalere produksjonslinjene og administrere forsyningskjeden for å håndtere et økende produksjonsvolum.

 

For å utvide sin portefølje ytterligere, har VOXX signert en lisensavtale med Pioneer Corporation. Premium Audio Company vil nå markedsføre og selge Pioneer og Pioneer Elite lyd/video-løsninger over hele verden, unntatt Folkerepublikken Kina, med produksjon utført av Sharp.

 

Premium Audio Company, VOXX, Onkyo og Sharp jobbet sammen for å fullføre et komplisert aktiva oppkjøp, sa Paul Jacobs, president og administrerende direktør i Premium Audio Company. Ved å kombinere de ledende høyttalermerkene Klipsch, Jamo, Magnat og Heco med de mest teknisk sofistikerte japanske elektronikkmerkene Onkyo og Pioneer innledes en ny æra av design, innovasjon og ytelse. Vi ser frem til ytterligere 75 år med å skape bransjeledende produkter og koble folket til deres lidenskap for musikk og underholdning.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.