Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par Sonus Faber Sonetto III, sort piano 3-veis gulvstående høyttaler, par

Sonus Faber Sonetto III, sort piano

3-veis gulvstående høyttaler, par

Varenr: 9600018

Kompakt og elegant gulvhøyttaler med imponerende dynamikk og bassgjengivelse i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom. 

39 990,-
-+
BeskrivelseTesterTilbehørAlternativerProduktinfo
Beskrivelse

 

Håndlaget i Italia
Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en unik kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design!

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse!

 

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!
Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har mellomtone/bass enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen.

Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

Basselementene benytter en lett og stiv aluminiumsmembran som kombinert med kraftige magneter gir en hurtig og presis bassrespons.

 

Plasseringsvennlig
Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen, alle gulvmodellene vil med bassrefleksport i bunnen av kabinettet kunne plasseres tett inntil bakvegg.

 

• 3-veis gulvhøyttaler
• 2 stk 15 cm lettvekts basselementer
• 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
• 29 mm "Arrow Point", silkedome
• Frekvensområde: 42-25.000 Hz
• Delefrekvenser: 220, 3250 Hz
• Følsomhet: 89 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 50-250 watt

Dimensjoner (HxBxD): 101,8 x 21,9 x 30,5 cm

Tester

Test av Sonus Faber Sonetto III, toppscore med 5 av 5 stjerner!

"Sonus Faber Sonetto 3 er italiensk håndverk på sitt beste, og du kommer til å elske hvordan denne høyttaleren gjengir stemmer og akustiske instrumenter. Når de er på sitt beste og har god elektronikk koblet til, er de nesten hypnotisk tiltrekkende..."

Tilbehør
Alternativer
Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.