133660 133660 133660 133660 133660 133660 133660 133660 133660

Sonus Faber Lumina III, wenge

3-veis gulvstående høyttaler, par

Varenr: 9600401
Elegant og plasseringsvennlig gulvhøyttaler med front i wenge treverk, håndlaget av Sonus Faber i Italia. Påkostet kabinett i kombinasjon med høyttalerelementer fremstilt av naturlige materialer bidrar til den unike Sonus Faber lyden.
23 990,-
-+
BeskrivelseTesterTilbehørAlternativerProduktinfo
Beskrivelse
Håndlaget i Italia
Lumina er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en attraktiv kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design!

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!
Sonus Faber benytter naturlige materialer på alle høyttalerelementene. Bass og mellomtone elementene har en egenutviklede papirmembraner som fremstilt av spesialutviklet lufttørket cellulosemasse. Diskantelementet er hentet fra Sonetto-serien hvor det benyttes en silkedome med Sonus Fabers DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

Plasseringsvennlig
Lumina III er enkel å plassere, med bassrefleksport i bunnen av kabinettet kan høyttaleren plasseres tett inntil bakvegg. Uavhengig av plassering spiller Lumina III med en kompromissløs åpenhet og naturlighet.

 

• 3-veis gulvhøyttaler
• 2 stk 15 cm lettvekts basselementer
• 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
• 29 mm DAD silkedome
• Frekvensområde: 40-24.000 Hz
• Delefrekvenser: 350, 3500 Hz
• Følsomhet: 89 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 50-250 watt

Dimensjoner (HxBxD): 98,9 x 22,8 x 27,8cm

Tester

Test av Sonus Faber Lumina III, toppkarakter - Spesielt Anbefalt!
"Den nye Lumina-serien er laget i Italia, og det kan du både se og kjenne med en gang du får høyttalerne ut av esken. Det er noen med finishen og møbelkvaliteten til italienerne som oser av håndverkstradisjoner og temperament..." Les testen her.

VI LIKER:
• Ser veldig bra ut
• Nydelig balansert og åpen lyd
• Mer bass enn du tror
• Spiller stort og flott

Kvalitetsinntrykk/design: 10
Lydkvalitet/pris: 9

"Lumina III kan skilte med et imponerende flott perspektiv og fremragende fokus. Det er rett og slett en veldig bra og svært fleksibel høyttaler... Stemmen er nydelig balansert og den sitter fjellstøtt plassert midt i lydbildet. Bassen er mer enn solid nok til å få plassert kontrabassen i stua, og det er ikke noe i oppførselen som avslører at det er en kompakt gulvmodell vi har med å gjøre..."

 

Lyd&Bilde, Premium, utmerket! 5 av 6 stjerner
Lyd & Bilde mener: "Spiller med overbevisning, meget fyldig klang og nydelig kvalitet"

"Håndbygget lydkvalitet, Sonus faber Lumina III er det opplagte valg av høyttalere til mindre rom."
"Lumina III spiller forbløffende tøft og voksent for sin størrelse..."
"For de små gulvstående Sonus faber-høyttalerne akter ikke å stille seg i skyggen av konkurrentene. De klarer på en overbevisende måte å innbille oss at de er større enn de ser ut til, og leverer et svært tiltalende, klangfullt og stort lydbilde, som man knapt forventer når man ser hvor små de faktisk er..."

 

Sonus Faber Lumina III STEREO.NET - Applause Award!
"There's still a degree of refinement and breeding here that makes this floorstander stand out from similarly priced offerings from less esoteric brands. Factor in the design's attention to detail – something that Sonus faber is renowned for – and it's hard not to like at the price. So, if you're looking for a loudspeaker from a prestige brand that retains its style but not its price tag, then go and listen to this..."

Part-time Audiophile – Best Value!
"They’re no longer making great speakers that often serve as opulent furniture for the well-heeled—they’re making great speakers at multiple price points, and for audiophiles..."
"Solid engineering is always about simple yet elegant solutions. By sticking to those ideals, Sonus faber has come up with a truly remarkable $2200/pair of loudspeakers. The Lumina IIIs easily win any “best value” award..."

Tilbehør
Alternativer
Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.