Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt Sonus Faber Lumina I og Gravis I Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt

Sonus Faber Lumina I og Gravis I

Høyttalere inkl. subwoofer, valnøtt

Varenr: 9600416

Elegant og kompakt høyttaler i kombinasjon med Gravis I subwoofer. Et plasseringsvennlig høyttalersystem som gir dyp og maktfull bassgjengivelse uten at høyttalerne dominerer stuen.

17 490,-
-+
BeskrivelseTesterProduktinfo
Beskrivelse

I kombinasjon med Sonus Faber Gravis I subwoofer får du lyd og bassgjengivelse som fra en langt større høyttaler i et kompakt og elegant system.

 

Sonus Faber benytter naturlige materialer på alle høyttalerelementene. Bass og mellomtone elementet har en egenutviklet papirmembran som fremstilt av spesialutviklet lufttørket cellulosemasse. Diskantelementet er hentet fra Sonetto-serien hvor det benyttes en silkedome med Sonus Fabers DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

 

Gravis I er en lukket konstruksjon med en 21 cm bass som er montert på undersiden av kabinettet. Sonus Faber benytter en stiv og lett papirmembran, elementet har stor slaglengde og er montert i solid og resonansfri metallramme med . Strømsterk 150 watts A/B forsterker i kombinasjon med ultrapresist delefilter bidrar til imponerende dyp og kraftig bass med presisjon som sikrer sømfri integrasjon til høyttalerne.

Tester
https://www.mono.no/Media/Publisher/ArticleImages/Lumina_I_Gravis_I_StereoPluss_250-544954288_scaled_320.Png

Stereo + Supertest av Sonus Faber Gravis I i kombinasjon med Lumina I! 5 av 5 stjerner
"Om subwooferen fungerer sammen med systemet eller ikke, er ofte et spørsmål om hvordan den lar seg integrere med hovedhøyttalerne. Her fungerer den brillefint, og på sitt beste var det bare å lukke øynene og forestille seg at det var et solid par med gulvhøyttalere som spilte foran meg..."
"Lumina I og Gravis I er et lekkert system som riktig innstilt spiller svært spenstig og kontrollert. Rett og slett veldig moro!"

VI LIKER:
• Et lekkert og kompakt system
• Enkelt å få til
• Låter mye større enn du tror
• Kjempestort klangbilde
• Praktiske muligheter på subwooferen

"Men det som virkelig gir meg den store opplevelsen er lydbildet størrelse i dybde og bredde, og at instrumenter som har viktig informasjon under 70-80Hz får fysisk tilstedeværelse og tyngde."
"Hver gang jeg hører et godt integrert system med høyttalere og subwoofer, lurer jeg på hvorfor dette er så lite utbredt hos stereofolket. Det ligger noen definitive muligheter til helt storveis lydopplevelser gjemt i den lille boksen, og perfekt satt opp får du både bass, og bedre lyd fra hovedhøyttalerne dine." Les testen her.

https://www.mono.no/Media/Publisher/ArticleImages/Ecooustics_logo_300-544954288_scaled_320.Png

Sonus Faber Lumina I, Ecoustics
Making Bellissima Affordable
"The new Lumina collection brings the artistry of Sonus faber loudspeakers to a much wider audience for a lot less money. Italians know how to eat. And make great loudspeakers..."

"...and deliver an emotional performance that is warm, engaging, and detailed enough to keep you listening with zero fatigue for hours..."

https://www.mono.no/Media/Publisher/ArticleImages/StereoPluss_Lumina_I_280-544954288_scaled_320.Png

Topptest av Lumina I i Stereo+  5 av 5 stjerner!

VI LIKER:
• Ser veldig bra ut
• Nydelig balansert og åpen lyd
• Engasjerende lyd
• Spiller stort og flott

STEREO+ MENER: Lumina I spiller fremragende og ser virkelig flotte ut...
"Stemmer og blåseinstrumenter låter gåsehudfremkallende bra..."
"Det er en grunn til at Sonetto og Olympica koster ende flere penger, men jeg tror det er mange som blir overrasket over hvor nær dette nivået du kan komme med et par rimeligere høyttalere og en forsterker i omtrent den samme prisklassen. Det er faktisk mulig å høre at lyden har åpenbart slektskap med den fenomenale Electa Amator, og kanskje er det den sobre overgangen og balansen mellom den øvre mellomtonen og diskanten som gjør det..."

Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.