Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR

Cambridge Audio Edge NQ, streamer/preamp

Streamer, analoge innganger, HDMI, XLR

Varenr: 6800001
Edge NQ, forforsterker/streamer i High-End klassen. Kompromissløs ytelse og kvalitet kombinert med unik fleksibilitet. Integrert Spotify Connect, Tidal, Qobuz, nettradio, Chromecast og AirPlay. Analoge og digitale innganger samt HDMI og Bluetooth Aptx.
69 995,-
-+
BeskrivelseTesterProduktinfo
Beskrivelse

Edge NQ er en rendyrket kompromissløs High-End konstruksjon, kombinert med en funksjonalitet og lydkvalitet som er unikt i klassen! Streameren har integrert Tidal, Qubuz og nettradio med intuitivt og lekkert brukergrensesnitt på egen app (Android og Apple). I tillegg har spilleren Spotify Connect, AirPlay, Chromecast og godkjent som Roon Endpoint (krever installasjon av Roon server på ekstern enhet og lisens).

 

Forforsterkeren har fire digitale innganger med støtte opptil 32 bit/384kHz lydformater og HDMI med ARC funksjon for integrering til TV. Edge A har balanserte (XLR) og RCA innganger for tilkobling av analoge lydkilder. Med Bluetooth Aptx spiller du enkelt spille musikk fra telefon og nettbrett.

 

Edge NQ har påkostet analogdel med både balanserte (XLR) og RCA inn- og utganger, spilleren kan benyttes som et rent kildeprodukt med fast utgangsnivå eller som forforsterker i kombinasjon med effektforsterker.

 

• Analoge utganger (pre-out): RCA og XLR
• Analoge innganger:
- 2 stk RCA linje
- 1 stk XLR linje
• Digitale innganger:
- 2 stk optisk (16/24 bits, 32-96kHz)
- 1 stk coax (16/24 bits, 32-192kHz)
- 1 stk USB 2.0 (32-bit 384kHz)
• HDMI ARC
• Bluetooth 4.1 (Aptx)
• Integrert Spotify Connect, Tidal, Qobuz, nettradio
• Chromecast, AirPlay, Roon-ready
• UPnP og USB for avspilling av eksternt lagret musikk
• Nettverkstilkobling: Kablet og WiFi
• App for Apple og Android
• Fjernkontroll og stort fargedisplay

 

Dimensjoner (HxBxD): 12 x 46 x 40,5cm
Vekt, netto: 10,2 kg

 

 

Vekt, netto: 10,2 kg

Tester

 /userfiles/image/Bilder/TESTLOGOER/Edge_NQ_Stereo_pluss_250.png

Test av Cambridge Edge NQ i Stereo + Toppkarakter, 5 av 5 stjerner - Imponerende!
STEREO+ MENER: Med Edge NQviser Cambridge at de vil spise kirsebær med de store! Les testen her.

• Deilig lyd med pondus
• Fullstappet nettverksspiller
• God app-styring

"Kjøper du en Cambridge-kur i en helsekostbutikk vil den hjelpe deg å bli tynn. Kjøper du forforsterkeren Cambrigde Edge NQ i en hifi-butikk får du dritfet lyd. Da er valget enkelt..."


"Cambridge Edge NQ er et kinderegg av et hifi-produkt. Her får du tre ting i en boks. En ypperlig forforsterker, digitalkonverter og nettverksspiller med en lyd som bør tilfredsstille selv kresne musikkelskere..."
"Lyden er også ypperlig med den innebygde streameren, så her kan man faktisk få seg en glimrende forforsterker med ditto digitalkonverter og streamer for lavere pris enn forforsterkeren min alene. Det gjør jo at du kan bruke mer penger på høyttalere og effektforsterkere, siden Cambridge-boksen gjør tre ting på en gang..."

https://www.mono.no/Media/Publisher/ArticleImages/Cambridge-Audio-Edge-NQ_250-544954288_scaled_320.PngCambridge Audio Edge NQ, Årets Produkt 2021-2022
"Digitalkonverteren ligger nemlig skremmende tett på den som sitter i den rundt 200.000 kroner dyre Esoteric DAC-en jeg bruker. Cambridge Edge NQ er etkinderegg av et hifi-produkt. Her får du tre ting i en boks. En ypperlig forforsterker, digitalkonverter og nettverksspiller med en lyd som bør tilfredsstille selv kresne musikkelskere..."
Produktinfo
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.